fbpx
Your browser does not support SVG

Forming Av Bryn

bryn design

Bryndesign av brynekspert

Er du usikker på hvilken fasong er passer best til ansiktet ditt? Eller føler du vanskeligheter å stelle bryne selv. La å gjøre det til vår brynekspert. Du får profesjonell farging og forming av dine bryne som vi avslutter med øyebrynmakeup veiledning.

I mange tiår har kvinners ansikt blitt preget av forskjellig bryndesign og mote – vi har sett alt fra tynne til tykke bryn, buede til skarpe linjer.

Alt tyder på at motetrenden i dag er mer markante og fyldigere bryn og flere kvinner ønsker å sette fokus på hvordan denne viktige delen av ansiktet deres kan fremheves på riktig måte.

Du kan selvfølgelig bestille sminketime og lære hvilke teknikker og kosmetikk kan brukes for å ramme inn brynene dine best mulig, men de fleste velger en lettvint løsning som alltid gir 100% flott resultat: Profesjonell farging og forming av dine bryn.

Vi passer på at formen på dine øyebryn blir tilpasset dine øyner, ansiktsform og moten. Kom innom til oss og la oss fremheve dine vakre trekk.

Kom inn for en god opplevelse samtidig som du får velvære for ditt ansikt. Bestill time hos oss i dag og la oss fremheve dine vakre trekk.

  • Bryndesign 45 min. –  590,-kr
  • Farging vipper og bryn m/forming 45 min. – 690,-kr
  • Farging av vipper 15 min. – 350,-kr
  • Form bryn uten fargen 30 min. – 350-kr