fbpx
Your browser does not support SVG

makeup

Våre erfarne og dyktig makeup-artister analyserer ansiktet ditt, de ser på symmetrien, asymmetrien, fargene, benstrukturen og hudtypen din for å finne det som kler deg aller best.

De ser på helheten, men fokuserer på detaljene for å legge den perfekte sminken til ditt ansikt.

Vi hjelper deg finne den perfekte sminken til enhver anledning og lærer deg underveis hvordan du enkelt oppnår det samme resultatet hjemme.

Vi tibyr også en til en en sminkekurs hvor skal du lære de forskjellige teknikker og ulike makeup looks eller trender om du ikke helt vet hvordan du skal gjøre det selv. Om du fortsatt er i tvil er det bare å ta turen innom vår salong eller kontakt oss for mer informasjon.

Hvilke farger kler ditt ansikt?
De fleste kvinner ønsker seg en attraktiv glød som et tegn på skjønnhet og sunnhet. Vi hjelper deg å finne de riktige fargene for deg med hudanalyse – har du kanskje kalde undertoner og bør holde deg unna enkelte farger? Hvordan kan du fremheve dine øyner og ansiktstrekk på en måte som du kommer til å elske?

Hvordan lage en perfekt look til enhver anledning?
Enten du følger med på make-up trender eller bruker minimalt med kosmetikk kan vi likevel hjelpe deg å sette sammen et par make-up stiler og vise deg de enkleste teknikkene slik at du også får det til.

  • Day makeup 45 min. –  450,-kr
  • Night makeup 60 min. –  599,-kr
  • Bridal makeup 75 min. –  799,-kr
  • Day makeup kurs 60 min. –  799,-kr
  • Night makeup kurs 75 min. –  899,-kr

Hvor mye skal man bruke på make-up?
Det behøver ikke å koste skjorta å se bra ut på ansiktet. Det viktigste et noen basisprodukter som du kommer til å trenge samt noe tilbehør for å klare å utføre alle sminke looks som vi lærer. Et godt tips er å ta en kikk på produktanmeldelser på nett før du drar ut til butikkene og handler – da kan du spare både tid og penger.