fbpx
Your browser does not support SVG

OM OSS

Face & Brows Studio ønsker deg velkommen inn til en lys og toppmoderne salong sentralt i Oslo. Lokalene er nylig oppusset og sansen for det estetiske kombinert med kunsten av å mestre skjønnhetsbehandlinger preger Face & Brows Studio i en samlet helhet.

Salongen har valgt å fokusere på å levere tjenester innen microblanding, semi-permanent makeup og vippextensions. Begge behandlingene er svært populære og gir deg et vakkert resultat som er ettertraktet Vårt team består av kvalifiserte eksperter som allsidig arbeidserfaring fra Norge og internasjonalt. Dette er vi stolte av og vi fortsetter alltid å holde oss oppdatert på de nyeste kursene og trendene i skjønnhetsbransjen. Alle som jobber hos Face & Brows har mange års erfaring i sitt fagfelt og er utdannet med kurs og sertifiseringer fra de beste utdanningsinstitusjonene.

Hos oss kan du slappe helt av både før og underveis i behandlingen. Din behandling vil bli nøye tilpasset for å oppnå det resultatet du ønsker – her kan du stole på at du er i gode hender.

ZP_1679

Ring for en uforpliktende samtale og vi kan gå gjennom sammen hva vi kan gjøre for deg, på best mulig måte. Velkommen!
Våre eksperter spesialiserer seg innenfor de nyeste teknikkene og teknologien innenfor microblading, også kjent som semi-permanent make-up. Med erfaring fra verdensledende institutter kan du være trygg på at du er i gode hender når det gjelder ditt utseende.
Innenfor vippeextensions kan vi tilby deg det beste markedet har å by på; resultater som er skånsomme for øynene og likevel gir deg looken du er på jakt etter. Resultatet er alt fra naturlige til lange og fluffy vipper – fordi vippelegging er en kunst!

Hvordan ramme inn ditt ansikt? Våre eksperter holder egne sminkekurs og kan absolutt hjelpe deg finne din riktige look til enhver anledning. Med riktig ansiktsanalyse kan vi skape helhetlig vakkert resultat. Perfeksjonen ligger i de små detaljene.

Sistnevnte er et prestisjeakademi innenfor microblanding hvor man lærer dyptgående kunnskap og kunsten med å påføre microblanding gjennom grunnleggeren Branko Babic. Babic har i flere år reist rundt i hele verden og undervist mastere i microblanding kunsten.

Natalie

Natalie er salongens Topp-Master og Øyenbryn Spesialist innen områdene Microblading og Permanent Makeup. Hun har studert flere av de verdensledende skolene innen permanent makeup som Deluxe Brows USA, Permanent Master, Phibrows.

Som din ekspert på salongen kan det nevnes at Natalie har utført mer enn 2000 Microblading behandlinger i og utenfor Norges grenser.De siste 3 årene har hun jobbet hver eneste dag med bryndesign og permanent makeup.
Natalie har flere års bakgrunn som makeup artist både i Riga og Oslo. Hun har en stor portefølje med modeller og samarbeidet med mange velkjente fotografer. Hun har også jobbet i anerkjente salonger i Oslo i flere år. Når hun jobber er fokuset på et veldig nøye og presist arbeid. Hun er opptatt av å levere et så perfekt resultat som mulig til alle sine kunder.
Her er eksempler på noe av hennes utførte arbeid:

Kristine

Kristine er en veldig dyktig vippetekniker med 15 års erfaring fra skjønnhetsbransjen – noe som gir henne fordelen av å ha utarbeidet nøyaktighet og et øye for perfeksjon i sitt arbeid. Hennes fokusområde er vippebehandlinger som kan skape både klassisk og volum look for sine fornøyde kunder

Som vippetekniker må man ha innsikt i vippesyklus og hårets vekst, ha kompetanse i å kunne utforme ulike lengder, tykkelser og former, kunne velge ut de beste produktene til kundene sine, ha kjennskap til øyehelse og mye mer.
Kristine har også fått diplom som Permanent Master og har Advanced kurs fra Face & Brows Studio som gir henne muligheten til å by sine kunder på en toppkvalitets Microbladding og Bryndesign behandlinger. For å tilegne seg ferdigheter innenfor profesjonell microblading må man øve inn spesielle teknikker og kunnskap gjennom erfarne og kompetente kursledere. Fordelen med microblanding er at et perfekt resultat er naturlige tynne hårpåtegninger på øyebrynene. Denne metoden krever mye trening, ekspertise og spesialutstyr.

Du er hjertelig velkommen til Kristine – her får du en behandling du kan stole på overgår dine forventninger!