fbpx
Your browser does not support SVG

OM OSS

toppmoderne Bryn Senter kjøpingsenter i Oslo. Bryn Senter eksponerer med gratis 2 timers parkering for alle gjester, eller 3 timer gratis parkering for Bryn Senter medlemmer. (Bryn Senter app skal lastes og bilnummer skal registreres i appen for å benytte 1 ekstra time gratis parkering). Face and Brows Studio er enkelt å finne i Bryn Senterets Helsebygget 4 etasje (lik ved Unilabs)

Salongen har valgt å fokusere på å levere tjenester innen microblanding, semi-permanent makeup og vippextensions. Begge behandlingene er svært populære og gir deg et vakkert resultat som er ettertraktet Vårt team består av kvalifiserte eksperter som allsidig arbeidserfaring fra Norge og internasjonalt. Dette er vi stolte av og vi fortsetter alltid å holde oss oppdatert på de nyeste kursene og trendene i skjønnhetsbransjen. Alle som jobber hos Face & Brows har mange års erfaring i sitt fagfelt og er utdannet med kurs og sertifiseringer fra de beste utdanningsinstitusjonene.

Hos oss kan du slappe helt av både før og underveis i behandlingen. Din behandling vil bli nøye tilpasset for å oppnå det resultatet du ønsker – her kan du stole på at du er i gode hender.

ZP_1679

Ring for en uforpliktende samtale og vi kan gå gjennom sammen hva vi kan gjøre for deg, på best mulig måte. Velkommen!
Våre eksperter spesialiserer seg innenfor de nyeste teknikkene og teknologien innenfor microblading, også kjent som semi-permanent make-up. Med erfaring fra verdensledende institutter kan du være trygg på at du er i gode hender når det gjelder ditt utseende.
Innenfor vippeextensions kan vi tilby deg det beste markedet har å by på; resultater som er skånsomme for øynene og likevel gir deg looken du er på jakt etter. Resultatet er alt fra naturlige til lange og fluffy vipper – fordi vippelegging er en kunst!

Hvordan ramme inn ditt ansikt? Våre eksperter holder egne sminkekurs og kan absolutt hjelpe deg finne din riktige look til enhver anledning. Med riktig ansiktsanalyse kan vi skape helhetlig vakkert resultat. Perfeksjonen ligger i de små detaljene.

Sistnevnte er et prestisjeakademi innenfor microblanding hvor man lærer dyptgående kunnskap og kunsten med å påføre microblanding gjennom grunnleggeren Branko Babic. Babic har i flere år reist rundt i hele verden og undervist mastere i microblanding kunsten.

Natalie

Natalie er salongens Topp-Master, Traineer og Spesialist innen områdene Microblading og Permanent Makeup.

Natalie tilbyr Microblading og Permanent Makeup Kurs både for nybegynnere og erfarne artister. Hun har studert flere av de verdensledende skolene innen permanent makeup som Deluxe Brows USA, Permanent Master Riga, LITSO Academy Moscow, Anna Rozova Studio, Onika Academy, Gilmanova Studio Academy og flere andre.

Som din ekspert på salongen kan det nevnes at Natalie har utført mer enn 4000 Microblading og Pmu behandlinger i og utenfor Norges grenser.De siste 7 årene har hun jobbet hver eneste dag med microblading og permanent makeup.

Natalie har flere års bakgrunn som makeup artist både i Riga og Oslo. Hun har en stor portefølje med modeller og samarbeidet med mange velkjente fotografer. Hun har også jobbet i anerkjente salonger i Oslo i flere år. Når hun jobber er fokuset på et veldig nøye og presist arbeid. Hun er opptatt av å levere et så perfekt resultat som mulig til alle sine kunder.

Kristine

Kristine er erfaren og dyktig Microblading, Powder Brows og PMU Lepper spesialist.

Hun jobber kun med nyeste teknikker og leverer kun naturlige og delikate resultatet for våre kunder. Kristine har Microblading diplom fra Permanent Master (Riga) og har tatt flere Advanced kurser fra Face & Brows Studio som gir henne muligheten til å by sine kunder på en toppkvalitets Microbladding, PMU og Bryndesign behandlinger. For å tilegne seg ferdigheter innenfor profesjonell microblading må man øve inn spesielle teknikker og kunnskap gjennom erfarne og kompetente kursledere. Fordelen med microblanding er at et perfekt resultat er naturlige tynne hårpåtegninger på øyebrynene. Denne metoden krever mye trening, ekspertise og spesialutstyr.

Du er hjertelig velkommen til Kristine – her får du en behandling du kan stole på overgår dine forventninger!

Alexandra

Alexandra er en veldig dyktig Master Stylist vippetekniker med 5 års erfaring fra skjønnhetsbransjen – noe som gir henne fordelen av å ha utarbeidet nøyaktighet og et øye for perfeksjon i sitt arbeid.

Hennes fokusområde er vippebehandlinger som kan skape både klassisk og volum look for sine fornøyde kunder.

Som vippetekniker må man ha innsikt i vippesyklus og hårets vekst, ha kompetanse i å kunne utforme ulike lengder, tykkelser og former, kunne velge ut de beste produktene til kundene sine, ha kjennskap til øyehelse og mye mer.

Du er hjertelig velkommen til Jeanny – her får du en behandling du kan stole på overgår dine forventninger!

Jevgenia

Jevgenia er Stylist Vippeteknikker som har snart 2 år erfaring, men har blitt allerede veldig dyktig vippetekniker med glim i øyet og godt humør, hun er veldig blid som person, nøye og ansvarlig.

Jevgenia er en erfaren og dyktig spesialist innen PMU Powder Brows , Vippeteknikker med både klassiske og Volumvipper, Keratin Bryns- og Vippeløft og Gelé Negler med manikyr.

Jevgenia har blitt veldig dyktig teknikker med glim i øyet og godt humør, hun er veldig blid som person, nøye og ansvarlig.

Jevgenia har gjennomgått videre opplæring med oss slik at hennes jobb nå er presis, delikat og rent. Hennes fokusområde er behandlinger som kan skape et perfekt resultat for sine fornøyde kunder.