fbpx
Your browser does not support SVG
 • BB-GLOW

  Semi-permanent BB-Glow behandling er akkurat det det høres ut som; et lag med BB-krem injiseres i huden din for å gi deg et naturlig utseende over tid.

  Denne behandlingen lover å gi huden din glød med lett/medium dekning for å gjemme rødhet og hud ujevnheter.

  BB-Glow behandling er en sikker og intensiv hudbehandling som kan hjelpe til med å skjule fregner i huden din. Det hjelper også mot misfarging av huden forårsaket av akne og pigmentering eller aldersflekker. Fortsett å lese

 • Kvinner er litt som superhelter

  Kvinner er litt som superhelter: Vi tar vare på familie og våre nærmeste, vi presterer på jobb og i bedrift, vi engasjerer oss i viktige debatter og vi ser alltid fresh og bra ut!

  Men det kan oppstå en tidsklemme hvor du rett og slett ikke får nok tid til å virkelig kjenne at du har tatt godt vare på ansikt og kropp.

  Ansiktspleierutiner har mye å si for utseendet: Spesielt hvis du bruker kosmetikk! En tommelfingerregel er at du alltid skal rense og tone ansiktet for å fjerne kosmetikk, rester av døde hudceller og fjerne rester fra mikropartikler i vannet som kan tilstoppe porene. Etter dette skal man gjerne ha på en god krem som passer til dag og en nattkrem.

  Fordelen med å få profesjonell hudpleie jevnlig et par ganger i måneden er at du kan få tid til å ta vare på kun deg selv uten å tenke på alt annet. En profesjonell hudpleie behandling vil gi huden din glød, bidra til raskere regenerering av celler og forebygge aldringstegn.

  En annen fordel med å komme til en salong hvor du får både hudpleie og kosmetiske prosedyrer er at du kan få en god konsultasjon for en nydelig påføring av permanent makeup som også gjør hverdagen enklere. Huden rundt øynene er tynnere enn på resten av ansiktet så det er en fordel å våkne opp fresh med makeup og slippe å påføre og ta av øyesminke hver eneste dag.

  Mange av våre kunder velger også å få den freshe og feminine looken med vippe extensions og brynforming – begge prosedyrer som alltid gir et stunning resultat!

  La kroppen få en pause til velvære og unn deg selv tiden å komme innom til Face and Brows Studio. Våre kunder er alltid super fornøyde og føler seg avslappet når de inntrer salongen og vi gleder oss til å ta deg i mot også!

 • Hverdagsrush og den perfekte dag for kvinner

  Tenk å starte dagen med å våkne og ta livet med ro til du drar ut døren? Perfekte vipper, eyeliner on fleek og bryn som vakkert rammer inn ansiktet ditt. Kvinner flest bruker mellom 5 til 30 minutter på badet om morgenen på å sminke seg. Er det noe vi virkelig ”hater” er vipper som klistrer seg, klumper seg og mascarasøl rundt øynene. Hva med når brynene ikke får den fine formen? Krise! Drømmen om perfekte vipper er bare en telefon unna – det er faktisk mulig å få til både naturlig og glam look med øyevippe extensions og brynene dine fikser vi enkelt med litt forming og farge. Slik slipper du hverdagsrushet og har to ting mindre å bekymre deg for. For deg som er glad i den elegante stilen med definerte lepper eller eyeliner kan vi gledelig gi deg en permanent makeup look. Faceandbrows er stedet kvinner velger å gå til for sin komplette skjønnhetslook!