fbpx
Your browser does not support SVG

Semi-permanent BB-Glow behandling er akkurat det det høres ut som; et lag med BB-krem injiseres i huden din for å gi deg et naturlig utseende over tid.

Denne behandlingen lover å gi huden din glød med lett/medium dekning for å gjemme rødhet og hud ujevnheter.

BB-Glow behandling er en sikker og intensiv hudbehandling som kan hjelpe til med å skjule fregner i huden din. Det hjelper også mot misfarging av huden forårsaket av akne og pigmentering eller aldersflekker.

For det første fjerner terapeuten alle spor av sminke og renser ansiktet grundig ved hjelp av en gelé.

Hvordan virker det?

For å forberede huden for dyp penetrasjon bruker terapeuten en lett AHA peeling til å fjerne døde hudceller.

Etter  påføring av et tynt lag med BB-Glow cocktailen over ansiktet, begynner terapeuten å rolle forsiktig over disse områdene flere ganger  ved hjelp av mikronedelenheten (Dermapen). Nålenes lengde justeres fra 0,1 opp til 0,5 mm avhengig av følsomheten på huden din. Delikate områder som nese og øyne trenger mer dekning da dette området har mer ujevne  kanter og hudproblemer, spesielt rødhet og mørke sirkler rundt øynene.

Hvordan endrer huden seg etter behandlingen?

Behandlingen starter med å reparere huden og gir en jevnere hudtone og strålende farge og glød – en fin måte å få en øyeblikkelig og gradvis lysende effekt. melanininnhold i huden reduseres, og det blir  det mindre avfarging av huden. I tillegg til jevnere hudtone får du mindre porer og de små rynkene blir glattere.

Etter behandlingen forventer man litt mild rødhet som vanligvis varer i noen få dager. Noe peeling (hud flassing) rundt nesen kan forekomme rundt munnen, spesielt for de som har dehydrert hud.

Hvor mange behandlinger vil du trenge og hvor lenge varer resultatet?

Vi anbefaler å ta en kur med  3-5 behandlinger for å få en bedre og lengre resultat.  Resultatet varer vanligvis 4-8 måneder.

Er det noen bivirkninger?

For de fleste hudtyper, kan lett rødheten i ansiktet forekomme. Du må også være sminkefri i én dag etter behandling.  sensitiv hud vil kreve opptil 7 dager uten sminke.

Hvor langt tid tar en behandling?

Beregnet tid til behandling er ca 1,5 timer.