fbpx
Your browser does not support SVG

Fjerne Vippeextentions

vippe extensions

Hvorfor bør du velge oss?

I dag bruker de fleste kvinner enten maskara, løsvipper eller extensions for å fremheve sine vakre øyner. Den sistnevnte er en tjeneste som gir deg feilfrie vipper fra når du våkner om morgenen til når du legger deg om kvelden. Vippe extenstions har i mange tilfeller vært favoritten å velge så du slipper å bruke tid på å få maskaraen til å sitte perfekt, eller å klusse med løsvipper før du skal ut på fest.

Vippe extensions gir det naturlige eller dramatiske look av lange, fluffy og flotte øyevipper som alle kvinner drømmer om! Selv korte vipper kan bli lange og fyldige, og resultatet er fantastisk vakkert! Når man først har prøvd vippe extensions hos oss ønsker du å beholde dine drømmevipper. Dette gjøres ved at å komme til påfyll ca. hver 3.- 4. uke. Våre profesjonelle vippestylister har lang erfaring i å legge perfekte tynneste vippe-extensions. Å legge et perfekt sett med vippe-extensions er en kunst. Nå kan du glemme om mascara og vippetang!

Mistanker du om kan reagere med allergisk reaksjon? Du kan få utført en test hvor vi limer på noen få vipper og du har den på i 48 timer for å gi en indikasjon på om reagerer. Vi erstatter ikke vippe-extensions på grunn av eventuelle allergiske reaksjoner.

Ikke nøl å bestille time akkurat nå. Lurer du på noe om bare ta kontakt med oss!

  • Vippeextensions nytt sett, Klassisk 90 min – 1150 kr
  • Volum Vippeextensions 2D, nytt sett 90 min – 1250 kr
  • Volum Vippeextensions 3D, nytt sett 105 min – 1350 kr
  • Volum Vippeextensions 4-8D, nytt sett 120 min – 1450 kr
  • Påfyll Vippeextensions 60 min – 699 kr
  • Påfyll Vippeextensions 90 min – 950 kr (ikke senere enn 4 uker etter siste påfyll)