fbpx
Your browser does not support SVG

microblading

Microblading er den nyeste teknikken innen Permanent Makeup.

Denne behandlingen er svært populær og benyttes av kvinner i de fleste aldergrupper som ønsker å ha et stelt og naturlig utseende på brynene sine. Man får markert brynene og fylt inn slik at du slipper å tenke på daglig kosmetikk påføring på brynene.

Dette er for deg som ønsker tydeligere bryn samtidig som de ser ut mest naturlig og ryddet. Face and Brows Studio har sertifiserte og dyktige seniorbehandlere og make-up artister som utfører micropigmenteringen.

Microblanding er en trygg behandling som er utbredt i skjønnhetsbransjen og kan utføres på de aller fleste.

Våre behandlere er utdannet av en av Verdens ledene innen micropigmentaion og microbladingfounder DeluxeBrows USA og Permanent Master.

Microblading er en semi-permanent make-up, der manuell teknikk med tynn penn påfører og konstruerer naturlig utseende hårstrå.

Huden pigmenteres med en nålebladmodul kun i øverst lag i derma, vi følger den naturlige hårvekst retning og imiterer tegning mest mulig likt til din naturlig hårstrå. Vi tegner alltid nøye opp og kommer til enighet med hver kunde om hva som er optimalt. Metoden med microblading av bryn definerer brynenes fylde, form og struktur som om brynene visuelt var dine egne. Resultatet blir naturlig, kledelig og perfekt tilpasset din ansiktsform.

Microbladingen oppfrisking er anbefalt ca 1 gans i året. Det kan variere med kortere og lengre perioder, det gjelder hvilken hudtype har kunde.

Forventet varighet er ca 1-3 år, da pigmentene etter hvert naturlig kommer opp til overflaten og forsvinner med døde hudceller. Dine naturlige bryn står selvfølgelig tilbake.

  • TILBUD!   Microblading hovedbehandling  – 4500,- fra 2999 ,-kr
  • Etterfyll om 6 uker  – 1500,-kr
  • Etterfyll om 3-6 måneder  – 2000,-kr
  • Etterfyll om 6-18 måneder  – 2500,-kr
  • Enkel korrigering, (f.eks. arr, hull v/pirsing) – 1000-2000,-kr

Vi kan gjerne sette deg opp til en kostnadsfri konsultasjon om du ønsker veiledning/vurdering for micro-blading av øyebryn. Vi fyller også inn ”hull” etter feks, piercing ved manglende hårvekst.

Ta kontakt for uforpliktende vurdering.

Beregnet behandlingstid for fulle bryn er ca 2 timer.